Diploma training in opties trading: online cursus - betrader academy - formation trading et école de trading- location de desk
Park Lane Culliganlaan 2D
1831 Diegem

Diploma training in opties trading: online cursus

BE TRADER ACADEMY

Diploma training in opties trading: online cursus

BE TRADER ACADEMY

Diploma training in opties trading: online cursus

BE TRADER ACADEMY

Diploma training in opties trading: online cursus

BE TRADER ACADEMY

Online diplomatraining

Voor wie is de handelscursus?

  • Deze online training is bedoeld voor mensen die een carrière willen starten in de financiële sector of bij een handelsonderneming.
  • Het is een technische certificering van een tweejarig postdoctoraal niveau die is ontwikkeld in samenwerking met werkgevers en beroepsverenigingen om de best mogelijke erkenning te geven.

Programma van de cursus "Diploma opleiding in de handel"

Diploma training in optiehandel

Diploma in optiehandel behalen (niveau 5 van het Europees kader)

Voor aanvragers die de professionele vaardigheden willen verwerven om in opties te handelen, biedt het BeTrader Academy Level 5 Advanced Diploma diepgaande instructies in handelsstrategieën en geavanceerde optietheorie en praktijk.

Het Advanced Level 5 Option Trading Diploma is de maatstaf voor leren. Ontwikkeld in samenwerking met werkgevers in de financiële sector, wordt de kwalificatie officieel erkend en biedt het een solide kans voor vooruitgang in de branche.

Deze diplomacursus wordt alleen online aangeboden. Het eerste deel omvat de theoretische cursussen die toegankelijk zijn op ons internetplatform met een examen van 350 vragen. Wat de praktijk betreft, organiseren we een videoconferentiesessie inclusief een gepersonaliseerde opvolging van uw handelsdagboek.

Deze kwalificatie is gebaseerd op het verkrijgen van professionele vaardigheden als handelaar en omvat de elementen die nodig zijn om effectief te werken in de financiële sector.

Het Level 5 Advanced Diploma in Options Trading is de maatstaf in de opleiding van professionele handelaren. Train jezelf omringd door handelaren die dagelijks op de markten actief zijn!

Module 1: Grondbeginselen van opties

Het doel van deze module is om studenten het grootste deel van de theorie en praktijk van de basisopties. Studenten zullen inzicht krijgen in de taal en terminologie die worden gebruikt in de optiemarkten, terwijl ze waarderen hoe en waarom opties worden verhandeld op de financiële markten. Na voltooiing kunnen studenten optieprijzen zowel analyseren als modelleren.

Module 2: Intermediaire optietheorie en handelsstrategie

Studenten zullen een meer diepgaand begrip ontwikkelen van de theorie en praktijk van opties, inclusief het vermogen om de bewegingen van opties, inclusief delta- en delta-hedge, uit te leggen en te interpreteren. Studenten leren verticale, horizontale en volatiliteitshandelsstrategieën voor opties, evenals de redenen waarom onderliggende blootstellingen kunnen worden afgedekt met behulp van optiekragen.

Module 3: Geavanceerde theorie en praktijk van opties

Deelnemers zullen een hoog begrip ontwikkelen van de theorie en praktijk van opties en het vermogen om zowel volatiliteit als volatiliteitsasymmetrie te interpreteren met behulp van financiële handelsinstrumenten. Ze zullen ook de belangrijkste variaties van opties leren onderscheiden, waaronder gamma, vega en theta. Ook zullen de basisprincipes van risicomanagement van optieposities op portefeuilles diepgaand worden geanalyseerd.

Goedgekeurd centrum

Toegankelijk voor iedereen

  • Geen vereisten nodig
  • Geen diploma nodig
  • Vanaf 16 jaar
  • Online cursus: 365 dagen

Toegang tot traineraccounts

  • Praktijktraining in een handelsruimte.

Sluit je aan bij ons op sociale media

Installeer onze app op je smartphone

Copyright © 2021 – Be Trader Academy , Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door Enovatic Studio