Professionele opleiding voor het traden op Opties: - betrader academy - formation trading et école de trading- location de desk
Park Lane Culliganlaan 2D
1831 Diegem

Professionele opleiding voor het traden op Opties:

BE TRADER ACADEMY

Professionele opleiding voor het traden op Opties:

BE TRADER ACADEMY

Professionele opleiding voor het traden op Opties:

BE TRADER ACADEMY

Professionele opleiding voor het traden op Opties:

BE TRADER ACADEMY

Traden op opties

Voor wie is deze cursus bedoeld?

  • Deze training is bedoeld voor iedereen  die een financiële onafhankelijkheid wil.
  • Leren om zelf op de beurs te investeren
  • Maak in onze eigen marktzaal kennis met de trading-strategieën van professionals op het vlak van Opties, Futures en Aandelen

Cursus beschrijving

De optie cursus is ontworpen door Jean-Marc Michelet, een trader met 25 jaar ervaring in de markten. Deze strategieën werden gebruikt op de trading vloer van een aandelenderivatendesk bij een gerenommeerde bank. Jean-Marc  gebruikt deze strategieën op een zeer conservatieve manier. Het belangrijkste idee van de strategie is om in alle marktomstandigheden een positief rendement te behalen. Jean-Marc heeft ook een “Hedge Funds” Eurinvest Partners en geeft lezingen over het thema van optiestrategieën en « behavioral finance ».
In deze training profiteert u ook van een gepersonaliseerd interview om te bepalen
welke strategieën geschikt zijn op basis van uw kapitaal, uw profiel en de verwachte prestaties. Het observeren en analyseren van uw dagelijkse handel is waarschijnlijk de beste manier om te leren en de strategieën te verwerven die u nodig hebt om te slagen in derivaten.

Opleiding:

  • Tradingtechnieken op opties
  • Gedrag en financiën
  • Kwantitatieve benadering van optiehandel
  • Professionele optiestrategieën

 

Tijdens het gehele traject van deze kwalificatiecursus zullen de studenten hun kennis en begrip van vraag-en-aanbod op de financiële markten ontwikkelen. Zij zullen dat zelf leren toepassen op professionele trading platformen, en zullen zich zo de noodzakelijke competenties eigen maken, dat zal leiden tot het zelfstandig actief traden op de financiële markten.

Tijdens de lessen zullen de studenten zelf onderzoek moeten verrichten over de economische gang van zaken in die periode, en moeten zij ook een logboek bijhouden over al hun trading-beslissingen in real-time.

Hieraan parallel dient een trading-portefeuille bijgehouden te worden die alle activiteiten registreert, om niet alleen de progressie van de student te kunnen meten, maar ook om zijn begrip van de noodzakelijke kennis over het traden te kunnen evalueren. Het doel is en blijft dat de student op het einde van de rit over alle noodzakelijke competenties van een professionele trader beschikt.

Sluit je aan bij ons op sociale media

Installeer onze app op je smartphone

Copyright © 2021 – Be Trader Academy , Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door Enovatic Studio