Parklaan Culliganlaan 2E
1831 Diegem

Christophe Kleizynsky

BE TRADER ACADEMY

Christophe Kleizynsky

BE TRADER ACADEMY

Christophe Kleizynsky

BE TRADER ACADEMY

Christophe Kleizynsky

BE TRADER ACADEMY

Christophe heeft een lange en rijke ervaring op de financiële markten. Hij was actief op de Amerikaanse aandelenmarkten en maakte met name de daling mee die verband hield met het uiteenspatten van de internetzeepbel in 2000 en de subprime-crisis in 2007.
In 2011 richtte Christophe samen met twee onafhankelijke traders een investeringsclub op die gespecialiseerd is in speculatie op derivatenmarkten.
In 2013 opende hij BeTrader Academy, de eerste tradingsruimte in België die opleidingen voor professionele traders en een diploma in financiën en trading aanbiedt.
Vandaag de dag biedt Christophe Kleizynsky, dagelijks actief als trader op de financiële markten, en zelf ook coach binnen BeTrader, professionele strategieën in opleiding aan op basis van kennis en het resultaat van zijn persoonlijke ervaring als trader. Christophe heeft een uitstekende globale macrovisie op de financiële markten. Zijn uitgebreide ervaring in investeringen en speculatie geeft hem een eersteklas denk- en analysevermogen in zijn dagelijks beheer van de markten.

Postadres:
Culliganlaan, 2E tot 1831 Diegem
Telefoon:
02 319 26 00
LinkedIn:
Koppeling
E-mailadres:
ck@betrader.be
Web:
https://www.betraderacademy.be

Vraag uw gratis folder aan!

Met onze prijzen en complete programma’s

Sluit je aan bij ons op sociale media

Installeer onze app op je smartphone

Parklaan Culliganlaan, 2E
1831 Diegem

OVER ONS

Sinds 2013 biedt BeTrader een ruim aanbod aan opleidingen, op Futures, Opties en Aandelen.

 

BeTrader is een geaccrediteerd centrum voor het afleveren van een Europese diploma in financiën en trading. BeTrader heeft een trading floor met een team van zeer ervaren en gekwalificeerde traders.

Copyright © 2021 – Be Trader Academy , Alle rechten voorbehouden. Ontworpen door Enovatic Studio