ONS TEAM

Steven Van de Rijt

Consultant | Proprietary Trader

Na jaren in de uitgeverswereld, Steven Van de Rijt is nu actief als onafhankelijk trader and consultant voor BE TRADER. Hij volgde alle BE TRADER trading opleidingen en handelt nu voor zijn eigen rekening. Hij ondersteunt ook jonge veelbelovende traders in het begin van hun loopbaan. Naast zijn activiteiten als trader voor eigen rekening, vervult Steven ook de rol van onafhankelijk adviseur voor BE TRADER, maar is ook zelfstandig adviseur in de uitgeverswereld.

Jean-Marc Michelet

Consultant l Proprietary Trader | Trainer & Coach

Jean-Marc Michelet is reeds 25 jaar actief in de wereld van de financiën. Hij heeft een diploma economische wetenschappen, behaald aan de Universiteit van Luik, en tevens een diploma van financieel analist (BVFA). Hij werkte 15 jaar bij Bank Degroof, waar hij in de trading room de afdeling derivaten en gestructureerde producten heeft opgericht en vervolgens gedurende 10 jaar geleid. Voor deze ervaring in de bankwereld had hij gewerkt als interne en externe auditor. In 2005 verlaat Jean-Marc de bankwereld om zijn eigen onderneming voor vermogensbeheer op te richten. In 2013 besluit hij zijn onderneming uit te breiden en nieuwe beheerders aan te trekken. Vandaag vormen zij een team van 8 medewerkers. Jean-Marc geeft talrijke conferenties in zakenkringen in België en in het buitenland en levert regelmatig bijdragen aan gespecialiseerde schriftelijke publicaties.

Christophe Kleizynsky

Managing & Founding Partner| Trader & Coach

Christophe Kleizynsky is een ‘self made’ ondernemer en stichter van de Groupe EC Partners in 1995.

Als een geestdriftige analyst van de Amerikaanse beurzen, creëerde hij meed het privé bedrijf ECMA trading.

Vandaag is Christophe Kleizynsky, medeoprichter van BE TRADER, dagelijks actief als handelaar op de financiële markten en als opleider. Hiervoor stelt hij professionele strategiëen voor op basis van zijn kennis en ervaring als handelaar.

Christophe is gepassioneerd door de financiële markten analyse en heeft bovendien een uistekende ‘Global Macro’ visie van de financiële markten. Zijn uitgebreide ervaring in speculatie en beleggingen helpen hem in zijn dagdagelijkse handel op de financiële markten.