ONS TEAM

Steven Van de Rijt

Consultant | Proprietary Trader

Na jaren in de uitgeverswereld, Steven Van de Rijt is nu actief als onafhankelijk trader and consultant voor BE TRADER. Hij volgde alle BE TRADER trading opleidingen en handelt nu voor zijn eigen rekening. Hij ondersteunt ook jonge veelbelovende traders in het begin van hun loopbaan. Naast zijn activiteiten als trader voor eigen rekening, vervult Steven ook de rol van onafhankelijk adviseur voor BE TRADER, maar is ook zelfstandig adviseur in de uitgeverswereld.

Bertrand Sluys

Trader l Coach l Hedge fund manager

Bertrand heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële markten. Hij werkte 15 jaar op de afdeling Asset Management van de Generale Bank en Fortis als portfolio manager. Hij ontwikkelde optie strategieën op basis van “fractale theorie” en “behavioral finance”. Deze strategieën werden gebruikt op de Fortis trading floor. Bertrand gebruikt nu deze strategieën voor zijn eigen rekening op een zeer conservatieve manier. Het belangrijkste idee van deze strategie is om een positief rendement in alle marktomstandigheden te bereiken. Bertrand is een professor aan de Vlerick Business School en spreker over het onderwerp van opties en strategieën van “behavioral finance”.

Maxime Lacrosse

Managing & Founding Partner | Trader & Coach

Al zeer jong begeesterd door de financiële markten, begint Maxime Lacrosse zijn studies van handelsingenieur in parallel met zijn trading. Na een grondige vorming start Maxime de professionele handel aan de zijde van Christophe Kleizynsky in het speculatieve bedrijf ECMA Trading.

Als seriele ondernemer herïnvesteert en ontwikkelt hij, nog steeds samen met Christophe Kleizynsky, BE TRADER trading academy.

Vandaag is Maxime Lacrosse als medeoprichter, dagelijks actief als handelaar én als begeleider waarbij zijn eigen professionele ervaring de leidraad is.

Maxime heeft veel onderzoek gedaan naar het verbeteren van het risico van zijn handelaars. Deze strategieën worden nu gebruikt door de traders.

Christophe Kleizynsky

Managing & Founding Partner| Trader & Coach

Christophe Kleizynsky is een ‘self made’ ondernemer en stichter van de Groupe EC Partners in 1995.

Als een geestdriftige analyst van de Amerikaanse beurzen, creëerde hij meed het privé bedrijf ECMA trading.

Vandaag is Christophe Kleizynsky, medeoprichter van BE TRADER, dagelijks actief als handelaar op de financiële markten en als opleider. Hiervoor stelt hij professionele strategiëen voor op basis van zijn kennis en ervaring als handelaar.

Christophe is gepassioneerd door de financiële markten analyse en heeft bovendien een uistekende ‘Global Macro’ visie van de financiële markten. Zijn uitgebreide ervaring in speculatie en beleggingen helpen hem in zijn dagdagelijkse handel op de financiële markten.